Kapat
Sosyal Medya 588 0

Instagram’dan Snapchat Özelliği Geliyor

Instagram’dan kullanıcılarına yeni özellik haberi geldi.Bu özelliğin adı ise Stories türkçe ismiyle “Hikayeler” olarak yayımlanacak.Snapchat’den gördüğümüz özelliğin çok benzeri olacak olan hikayeler,kullanıcıların 24 saatini fotoğraf veya videolarını takipçileriyle paylaşma imkanı sunuyor.

Instagram’ın açıkladığına göre bu özellikle artık “Acaba aşırımı paylaşım yaptım” derdi ortadan kalkacak.Ayrıca paylaşılan hikayedeki resimler ve videolar 24 saat içinde otomatik olarak silinecek ve profilde de görünmeyecek.

Instagram hikayeleri kişilere özel olarakta paylaşılabilecek.(örneğin sadece ahmet ve mehmet kişisinin görmesi) Instagram hikayeler hem iPhone hem de Android uygulamalarında şu an indirilebilir durumda. App Store veya Google Play’den indireceğiniz ilgili uygulamalarla siz de Instagram Hikayeler özelliğini kullanabilir, takipçilerinizle yaptığınız paylaşımlara yeni bir boyut getirebilirsiniz.

Web Sosyal {Websosyal}

Site Kurucusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.