Kapat
Haberler 770 2

Rusya’dan Google’a 7 Milyar Dolar Ceza!

Rusya’da satılan akıllı telefonlar ve tabletlerde söylenenlere göre Chrome haricindeki internet tarayıcılarını yok sayması, Rusya’yı biraz kızdırdı. Yine söylenenlere göre şirket, Yandex gibi internet tarayıcıları opsiyonlar arasında bile saymadı. Tüm Google tabanlı cihazlarda Google Chrome yüklü olarak gelirken, Google Play’de bile Yandex, tarayıcılar arasında üst sıralara tırmanamadı. Söz konusu iddialar ve anti-tekel karşıtı yasaların ihlal edildiği yönündeki ifadeler, Amerikalı teknoloji devi tarafından yalanlandı.

Normalde ünlü firma, Rus pazarlarında kayda değer bir paya sahip olmadığı da biliniyor. Ne olursa olsun 6.8 milyar gibi bir para tablolar üzerinde pek de güzel görünmeyen bir çizgiye yol açabilir.

Web Sosyal {Websosyal}

Site Kurucusu.

“Rusya’dan Google’a 7 Milyar Dolar Ceza!” üzerine 2 yorum

  1. Nuri Uzun dedi ki:

    Google bu konuda haklı 🙂 ne yapsın adamlar kendi reklamını yapmak zorunda, rusya kendi tarayıcısı üretti diye telefonlara tabletlere yandex yüklü mü gelmesi lazım

  2. Ali Çelen dedi ki:

    google sonuna kadar haklı,rusya saçmalamış,nasıl olsa kendi telefonları kendi tarayıcıları 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.