Kapat
Oyun 688 0

Tek Bir Kişi Öldürmeden Oynanan Oyunlar

1

ALPHA PROTOCOL

Alpha Protocol oyunu oyuncularına geniş serbestlik sunan bir yapımdır. Düşmanlarınızı yatıştırıcı mermilerle etkisiz hale getirebilir ve gerekirse tekme tokat dalarak onları nakavt edebilirsiniz. Tabiki boss savaşları da var ama o son kurşunu sıkmak zorunda değilsiniz. Kimseyi öldürmeden Alpha Protocol’ün eli en temiz ajanı olmak mümkün.

2

DEUS EX: MANKIND DIVIDED

Deus Ex serisinde serbestliğin hayatımızda her zaman önemli bir yeri olmuştur. Normal şartlarda pasifist davranıp oyunda ilerlemeniz mümkün ama eninde sonunda birkaç boss’u temizlemeniz tabiki de gerekiyor.

3

DISHONORED

İmparatoriçe öldürüldüğünde ve kızı kaçırıldığında suçlanan koruması oluyor, şerefsiz ilan edilip idamla cezalandırılıyor. Olan bitenin üzerine intikam yemini etmeli ve onu bu hale getirenleri kılıçtan geçirmeli. Ya da onları farklı yollarla cezalandırıp adalete teslim edebilir ve daha fazla kan dökmemiş olur.

4

FALLOUT: NEW VEGAS

FNV’de bir kuryenin nükleer yıkım sonrasında Mojave çölünde geçen macerasına tanıklık ediyoruz. Epey zor olsa da elinizi kana bulamadan görevlere bulaşmadan, karşınıza çıkan karakterler ile ikna edici bir biçimde konuşarak oyunu hiç kimseyi öldürmeden bitirmek mümkün.

5

METAL GEAR SOLID 4: GUNS OF THE PATRIOTS

Metal Gear Solid 4’te bossları bile ölümcül yolları kullanmayarak indirebilirsiniz. Bu davranışınız ara sahneleri de etkileyecektir.

6

PLANESCAPE: TORMENT

Biraz geçmişe dönecek olursak Boşuna gelmiş geçmiş en iyi rol yapma oyunlarından biri demiyorlar.Planescape Torment’te de kimseyi öldürmek zorunda değilsiniz.

Web Sosyal {Websosyal}

Site Kurucusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.