Kapat
Teknoloji 679 0

BlackBerry Artık Telefon Üretmeyecek!

Bir zamanların en ünlü telefonu olan BlackBerry artık akıllı telefon üretmeyeceği iddaa ediliyor.Şirket yine zarar ettiğini açıkladı.

Bir zamanlar neredeyse herkes tarafından kullanılan BlackBerry‘nin artık kimse yüzüne bilene bakmıyor. BBM (BlackBerry Messenger) özelliÄŸinin olması bu telefonu vazgeçilmez kılıyordu fakat Whatsapp, Facebook Messenger gibi uygulamaların çıkmasıyla birlikte popülerliÄŸini yitirdi ve yeni bir içerik üretemediklerinden dolayı her geçen sene zarar ettiler.BildiÄŸimiz üzere çıkan haberlerle ÅŸirketin, 2016’nın 2. çeyreÄŸinde 670 milyon dolar zarar etmiÅŸti.

Durum ÅŸu ki, Priv modeliyle Android platformuna geçiÅŸ yapan BlackBerry‘i bu hamlesi bilene kurtaramıyor.Ãœstüne birde ÅŸirketin yakın bir zamanda Akılı Telefon pazarından çekileceÄŸi’de iddaa ediliyor.Önümüzdeki günlerde ÅŸirketin bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapacağı’da açıklandı.

blackberry

 

 

 

 

Onur Kızılkaya {Onur Kizilkaya}

Websosyal.com - Kurucu / Founder

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.