Kapat
Oyun 2.225 0

Origin’e Gelen Hediye Gönderme Ve İstek Listesi Özelliği

Kullanıcıları tarafından merakla beklenen özellik sonunda geldi.Belkide uygulamanın en kötü yanı diyebileceğimiz eksiklik bu sabah gelen güncelleme ile birlikte giderildi.Fakat ülkemizde hala aktif değil.Ne zaman geleceği ise muamma.

Electronic Arts tarafından geliştirilip Steam platformuna rakip derecesine gelen uygulama kendi bünyesinde geliştirip sunduğu oyunlar ile kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başarmıştı.Kullanıcıların geri bildirimi üzerine yazılımcılar tarafından geliştirilip kullanıma hazır hale getirdikten sonra sabah saatlerinde kullanıcılara dağıtıldı.

origin-guncelleme-2-ws

Bizce bu uygulamanın tek sorun yaşatan tarafı döviz fiyatlarına göre oyunların fiyatlarının dalgalanması.Ülkemizde döviz dolar ve euro’nun yüksek olması sebebiyle origin platformundan ibdirmek yerine 3. parti satıcıları araştırıp daha uygun fiyata alan birçok kişinin olduğuda bir gerçek.Bu gerçek ise bizim düşüncemizi doğrular nitelikte.

Durum böyle olunca bu yeniliklerin ne kadar kullanılacağı veya bu platformun ne kadar ayakta kalabileceğini de düşünmeden edemiyor insan.Sonuçta Steam gibi bir platforma rakip olarak gösteriliyor kolay olmaması lazım.

Her hangi bir oyunu istek listenize eklemek veya arkadaşınıza hediye olarak göndermek için satın alma kısmının sağında bulunan listeleme okunun üstüne gelip aşağıya gelen seçeneğe tıklamanız yeterli olacaktır.

Web Sosyal {Websosyal}

Site Kurucusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.