Kapat
Sosyal Medya 1.869 0

The Walking Dead Carl Ölecek Mi ?

The Walking Dead dizisinde bir sonraki ölecek olan kişi acaba Carl mı ?

The Walking Dead dizisi 7. sezona çok heyecanlı bir şekilde başladı fakat kısa bir sürede aksiyon bakımından biraz dibi boyladı diyebilirim. Son bölümlerde oldukça sessiz ve biraz sıkıcı bir şekilde ilerleyerek acaba dizinin ilerleyen bölümlerinde çok vurucu bir olay ile karşı karşıya kalabiliriz.

Yapımcıların da çizgi romana göre bir karakteri ve sahneyi farklı şekiller ile sunduğunu biliyoruz ve ortaya çıkan son ipuçlarından yola çıkarak dizinin bir sonraki ölecek olan karakteri Carl olabilir.

carl

Carl yani gerçek adıyla Chandler Riggs ay başında Auburn Üniversitesi‘ni kazandığını bir tweet üzerinden belirtmişti. Kendisi The Walking Dead ile 7 yıllık bir anlaşma yapmıştı. Aynı zamanda babası William Riggs de bu konu hakkında bir tweet attı. Attığı tweet de Oğlunun bu dizi ile büyüdüğü derslerini ve arkadaşlarını da bir kenara bırakmak zorunda kaldığını nihayet  kontratının bittiğine dair sevincini paylaştı.

Ne dersiniz ? Sizce dizide bir sonraki ölecek olan karakter Carl olabilir mi ?

Web Sosyal {Websosyal}

Site Kurucusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.