Kapat
Mobil 638 0

WhatsApp’tan Yepyeni Bir Özellik Daha Geliyor

WhatsApp her geçtiğimiz gün gelişmeye ve geliştirmeye devam ediyor. WhatsApp şimdide yeni biz özelliği test etmeye başladı.

Dünyanın en çok kullanan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp şimdide yepyeni biz özellik daha getiriyor.Özelliğin adı PİP(Picture in Picture) özelliğin amacı ise kullanıcılar görüntülü konuşma yaparken aynı zamanda mesajlaşmaya’da devam edebilecekler, Özelliğin test aşamasında olduğu ortaya çıktı.

Henüz Android’de geliştiriciler için yayınlanmış olan beta 2.17.265 sürümüyle birlikte WhatsApp kullanıcıları, video görüşmesi yaparken, ekranı küçülterek mesajlaşmaya devam edebilecekler.

Picture in Picture özelliği sayesinde WhatsApp üzerinden gerçekleşen görüntülü konuşmalar kesilmeden görüntülü ekranı küçülterek istediği kişiye istediği mesaj gönderebilecek. PiP özelliği eğer test aşamasını geçerse kullanıcılara ulaşması önümüzdeki günlerde gerçekleşebilir. Geçtiğimiz günlerde ise WhatsApp’ı artık İnternetsiz kullanabileceğimiz bir güncelleme gelmişti alt taraftan o haberimizi’de okuyabilirsiniz.

WhatsApp’ı İnternetsiz Kullanmak Artık Mümkün!

Onur Kızılkaya {Onur Kizilkaya}

Websosyal.com - Kurucu / Founder

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.