Kapat
Mobil 1.092 0

Huawei Mate 30 Pro’nun Görselleri Yayınlandı!

Çinli teknoloji devi Huawei yeni modellerindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Huawei 19 Eylül tarihine Almanya’da Mate 30 ve Mate 30 Pro modellerini tanıtacağı günü iple çekiyor.

Yayınlanan Mate 30 Pro posteri ile tasarım bir kez daha doğrulandı. Mate 30 Pro daha önce de render fotoğraflarıyla internette kendini göstermişti ve bu son paylaşılan posterle birlikte farklı açılardan görmemizi sağladı.

Tasarım detayları neredeyse herkesin kafasında oturmuş durumda. Huawei Mate 30 Pro’nun 4G ve 5G olarak 2 seçenekle çıkacağı söyleniyor.Her iki seçenekte 7nm EUV Plus üretim teknolojisi ile üretilen Kirin 990 ile desteklenecek.

Telefonun tam özellikleri belli olmasa’da bazı özellikleri belli. Mate 30’un  RAM seçeneklerine baktığımız zaman 6 GB ve 8 GB RAM  seçenekleri bulunuyor.Depolama alanında’da seçenek olarak 128 GB ve 256 GB’lık dahili depolama alanı seçeneği bulunuyor.
Mate 30 Pro’da ise 256 GB ve 512 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Mate 30 Pro’nun RAM seçenekleri olup olmaması henüz belli değilken eğer bir RAM seçeneği olursa 8 GB ve 12 GB olarak çıkacak.

Onur Kızılkaya {Onur Kizilkaya}

Websosyal.com - Kurucu / Founder

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.