Kapat
Mobil 1.055 0

Android Telefonlarınızda Oynayabileceğiniz 5 Güzel Oyun

Bir çoğumuz telefondan oyun oynamayı çok seviyoruz. Android telefonlarımızda oynayabileceğiniz oyunları sizler için derledik.Bu oyunların hepsini Apple Store’den de indirebilirsiniz.

1)Need for Speed™ No Limits
AndroidOyun1
Polisler ve tuzaklar sizi yolunuzdan alıkoymak için uğraşacaklar. Dikkatinizi oyuna vererek bu engelleri kolaylıkla aşabilirsiniz. Dilediğiniz kadar çeşit spor araba modeli, zorlu parkurlar ve turnuva modları sizleri bekliyor. Need for Speed No Limits Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

2)Modern Combat 5: Shooter FPS
AndroidOyun2
Modern Combat 5: Blackout hem tek başınıza oynayabileceğiniz hem de internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz bir mobil oyun. Tek kişilik oyun modun’da görevleri tamamlayabileceğiniz gibi çok oyunculu mod’da takımlar kurarak diğer oyuncularla çarpışa biliyorsunuz ve heyecanı daha yüksek dozda yaşayabiliyorsunuz.
3)Subway Surfers
AndroidOyun3

Oyunda amacınız köpeğiyle birlikte oyundaki kahramanımız Jake’i kovalayan polis memurundan kaçarak, toplayabileceğiniz kadar yüksek puan toplamaktır.

Renkli ve etkileyici 3 boyutlu grafikleri, akıcı animasyonları ve sürükleyici müzikleri sayesinde oyuncuları mobil cihazları başına hapseden Subway Surfers, boş zamanlarını keyifli bir şekilde geçirmek isteyen tüm kullanıcıların akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde yer alması gereken oyunlardan bir tanesidir.
4)Paramanya
AndroidOyun4

Türkiye ve Dünya Şehirleri Senin Elinde

Naralar atarak mı? Zar tutarak mı?

Paramanya, Türkiye nin ve Dünyanın en güzel şehirlerine evler, oteller ve şehir simgeleri kurabileceğin zar atmalı masa oyunudur. Karakterin ve şanslı zarın’la rakiplerinden kiraları topla, masanın en zengini sen ol.
5)Castle Clash: Efsaneler Çağı
AndroidOyun5
Kale Savaşını diğer savaşçılar ile tüm dünyada keşfedin! YENİ içerikler ile eğlencenin tadına varın! Bir çok ülkenin sevdiği en iyi strateji oyunu! 4.6 puan ile uygulamaların göz bebeği!

Kale Savaşında şimdi onurun için kur ve savaş! Dünya çapında 100 milyondan fazla oyuncusuyla her zamankinden daha aktif ve hareketli! Yüksek tempolu stratejik ve durmaksızın geçen savaşlarda Kale Savaşından daha iyisini bulamayacaksınız! İnanılmaz güçlere sahip kahramanlar ile mitik yaratıkların olduğu ordunuzu oluşturun. Zirve için savaşın ve dünyanın en iyisi olun. İmparatorluğunuzun gücü hayalgücünüz gibi sonsuz! Şimdi İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, İspanyolca, İtalyanca, Çince, Japonca, Korece, Taice, Endonezyaca dilleri ile hizmetinizde.

 



Onur Kızılkaya {Onur Kizilkaya}

Websosyal.com - Kurucu / Founder

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.