Kapat
Teknoloji 1.301 0

Wattpad nedir, nasıl kullanılır?

Son zamanlarda yakaladığı büyük çıkış sayesinde adından oldukça söz ettiren Wattpad, dünyaca ünlü bir hikaye paylaşma ve keşfetme platformudur. Ücretsiz olan platformda yeni arkadaşlar edinebilir, o kişilerin hikayelerini okuyarak yorum ve paylaşım yapabilir ve oy verebilirsiniz.

Türkiye’den oldukça yoğun bir katılımın olduğu Wattpad’i, Türkçe arayüzle kolay, anlaşılır ve bir o kadar rahat bir şekilde kullanabilir, yaptığınız paylaşımların yanı sıra onlarca hikayeyi de okuyabilirsiniz. Her yaştan insanın üye olabileceği Wattpad’e, isterseniz mail adresinizle normal bir şekilde, isterseniz Facebook ve Twitter hesaplarınızla, masaüstü bilgisayaranızdan, tabletinizden ya da telefonunuzda üye olabilirsiniz. Wattpad’e üye olduktan sonra sizden 3 adet kitabı kütüphanenize eklemenizi isteyecektir eklediğiniz zaman anasayfa ekranındaki “Create” sekmesine tıklayıp, hikaye oluşturabileceğiniz sayfaya yönlendirilirsiniz, ardından da hikayenizi paylaşabilirsiniz. Eğer başlangıç için “ben bir süre sadece okuyayım” diyorsanız da, Wattpad’in anasayfa ekranının sol üstünde duran “Keşfet” sekmesinden Türkçe olan tüm hikayelere ulaşabilir, kategorilerden sevdiğiniz türü seçerek okumaya başlayabilirsiniz.

wattpad

 

Kısacası Wattpad, popülerliği her geçen gün artan kendine özgü sosyal bir ağdır. Size, birçok yazarı takip edebileceğiniz, kendi hikayelerinizi ve durum güncellemelerini paylaşabileceğiniz birçok imkan sunar. Bu eğlenceli dünyaya girerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. İyi eğlenceler…

Web Sosyal {Websosyal}

Site Kurucusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.