Kapat
Haberler 1.525 0

Game of Thrones 7. Sezon Ne Zaman Çıkacak ?

Game Of Thrones 7. Sezon Ne Zaman Çıkacak ?

Geçen hafta güzel bir final bölümüyle 6. sezonuda geride bırakan ve yavaÅŸ yavaÅŸ sona yaklaÅŸan Game of Thrones’un 7. sezonunun ne zaman baÅŸlayacağı ÅŸimdiden merak konusu oldu.

 eddard_stark_wallpaper_by_ninata_sama-d3deyib
Game of Thrones 6. sezonunu öyle bir yerde bitirdi ki izleyiciler büyük bir merakla 7. sezon ne zaman gelecek diye araÅŸtırmaya baÅŸladı bile. Tüm sezonlar arasında 6. sezon 9. ve 10. bölümler ÅŸu anda imdb’de puanı en yüksek olan bölümler arasındaki yerini aldı. 6. sezon final bölümünde  merak edilen hemen hemen herÅŸey açıklandı. Ama bu açıklamalar her zaman olduÄŸu gibi yeni soruların önünü açtı. Bu da yeni sezonun ne zaman çıkacağı hakkındaki merakı biraz daha arttırdı. Spoiler veripte izlemeyenlerden  küfür yememek için final bölümünü yazmıyoruz , fakat Game of Thrones izleyicisiyseniz ve hala izlemediyseniz final bölümünü kesinlikle izlemenizi tavsiye ederiz.

Åžimdi gelelim 7. sezonun ne zaman çıkacağına. Tahmin edersiniz ki HBO (Diziyi yayınlayan Abd Televizyon kanalı) resmi açıklamayı sezon finallerinden hemen sonra deÄŸilde final bölümlerinin ÅŸoku geçtikten sonra paylaşıyor, fakat 7. sezonun 2017’nin bahar aylarında çıkacağı konuÅŸulanlar arasında. Yani bu da yeni sezon için bir sene daha sabırsızlıkla bekleyeceÄŸimiz anlamına geliyor. Yedinci sezon, yapımcıların açıklamalarına göre 7 bölümden oluÅŸacak. Çekimlerine 2016 yılının yarısında baÅŸlanacak ve gösterime 2017’de girecek. Senaryo, George R. R. Martin’in yayımlanacak olan Kış Rüzgarları adlı romanından ve ek olarak yeni sahnelerden oluÅŸacak. Ana kadroda ise Tyrion Lannister, Jaime Lannister, Cersei Lannister, Jon Snow ve Daenerys Targaryen vardır.The Hollywood Reporter’ın geçen hafta yayınladığı yazıda Tyron Lannister, Jon Snow, Cersei Lannister, Daenerys Targaryen ve Jamie Lannister’ın 7. sezonda bölüm başına 500.000 dolar (yani 1.525.000 türk lirası 🙂 ) için anlaÅŸtığını açıklamıştı.

Web Sosyal {Websosyal}

Site Kurucusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.