Kapat
Oyun 580 0

Yeni Bir Türk Oyunu NO 70

Oyunun büyük bir kısmını tamamlayan ekip, Gamescom sonrasında iyi haberlerle takipçilerini sevindireceğini belirtti. Oyun resmi olarak Türkçe olmasının yanında, çok sayıda dil desteğini kapsaması, yurtdışında geniş kitlelere ulaşma açısından oldukça önemli bir gelişme. Gamescom ise bu tarz yerli oyunlar için büyük fırsatlar demek.

3

Oyunun çıkışının gecikmesi ile ilgili konuşan ekip; No70’e çok önem verdiklerini, oyuncuların arzularıne yanıt verebilecek bir oyun hazırladıklarını ve iyi bir oyun sunmak istediklerini açıkladı.Oyun ile ilgili olarak birçok değişiklik mevcut ve bunlardan en önemlisi envanter sistemi. Geçtiğimiz aylarda, gizli bir envanter kullanacağını belirten ekip bu fikrini değiştirmiş durumda. Oyuncular, oyun içerisinde aldıkları objeleri görebilecekleri bir envantere sahip olacaklar. Bunun dışında oyuncuları şaşırtacak bazı programların hazırlandığı gelen bilgiler arasında.
2

No70, bir stres oyunu olmasının yanında, bunun yanı sıra bir bulmaca oyunu. Yönlendirdiğimiz karakter ana hikayeyi öğrenmek için bazı gizemleri çözüme ulaştırmak zorunda. Bu nedenle oyunun puzzle sistemi üzerine yoğun bir çaba harcanıyor. İlginç bir hikayeyle beraber geçmişle yüzleşecek olan karakterimiz, stres dolu olayların içerisinden sıyrılmaya ve kaybedilen kardeşini bulmaya çalışacak.

Oyunun bir Early Access süreci geçireceği ve sonrasında yıl sonuna kadar tam versiyon olarak çıkacağınıda bildirmiş olalım.

Web Sosyal {Websosyal}

Site Kurucusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.