Kapat
Haberler 784 1

2018 Yılında Playstation 5 Gelebilir.

Sony geçen gün Playstation Meeting konferansında tanıtımını yaptığı Ps4 Slim ve Ps4 Pro için ortaya atılan bir iddia biraz kafaları karıştırdı. Damian Thong isimli bir analist, Playstation 4Playstation 4 Slim ve Playstation 4 Pro konsollarının çıkış tarihlerinden sık sık söz ettirmişti. Şimdi de Playstation 5‘in çıkış tarihini açıkladı. Uzun süredir çalışmalar yapan ünlü analist sosyal medya sitesi olan Twitter hesabından bir kaç açıklamalarda bulundu.

6

 

Söylenenlere göre Nintendo firmasının yeni konsolu Nintendo NX Eylül ayının sonlarında tanıtımını yapacak. Sony firmasında yeni jenerasyon konsolu Playstation 5’in de 2018 yılının 2.yarısından sonran piyasaya sürüleceğini söyledi. Bütün bu iddiaları ortaya atan ünlü analist Thong’un olması ve Playstation 4’un 2018 yılında 5.yaşını kutlayacak olması da bu iddiaları güçlendiriyor.Eğer bütün bu söylenenler doğru ise 5 yılda tam 3 tane yeni Playstation konsolu çıkmış olacak ve bu yüzden bütün konsol oyuncuları Sony firmasına oldukça sinirli. Bundan sonra konsol piyasasında nasıl gelişmeler olacak hep beraber bekleyip göreceğiz..

Web Sosyal {Websosyal}

Site Kurucusu.

“2018 Yılında Playstation 5 Gelebilir.” üzerine 1 yorum

  1. Ömerfaruk dedi ki:

    2018 in sonunda gelir gelirse bence 2018 eylül ayında gelecek #rez alın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.