Kapat
Haberler 595 0

Google Haritalar, Hedef Geçmişinizi iOS’a Getiriyor

Apple Maps’e rakip olarak Google Maps, iOS’ta oldukça başarılı bir iş çıkarmaktadır. Tabii ki, Apple’ın teklifleri insanları havaalanı pistlerine sürmeden önce Google’ın haritaya başlamasına yardımcı oluyor. Google’ın haritalama uzmanlığına güvenen milyonlarca kişiden biriyseniz, Geçmişteki tüm Haritalar hedeflerinizi ZamanÇizelgesi adlı bir listede görebilirsiniz. Bu, Android ve masaüstü kullanıcılarının yıllardır sahip olduğu bu özelliğe iOS kullanıcılarının ilk erişebileceği zamanı işaret ediyor.

Zaman çizelgenize kolaylıkla, hem bulunduğunuz yerin kartlarından hem de Google Haritalar menüsünden ulaşabilirsiniz. Yer kartları size bir önceki ziyaret tarihlerinizi gösterecek, ancak bu bilgiler yalnızca size görünür durumda. Ayrıca, Google Haritalar’dan aylık bir e-posta da alabilir ve yaşadığınız tüm serin yerleri hatırlatabilirsiniz. Elbette, yalnızca marketten, fast food eklemlerinden ve çamaşır yıkamacından vurursanız, bu özellik kullanışlı olmayabilir. Eğer öyleyse, tercihlerinizde geçiş yapabilirsiniz.

Google, bir süredir bulunduğunuz yeri takip etti , bu nedenle kullanıcılara yönelik verileri sörf yapmak hiç kolay olmamış gibi görünüyor. En sonunda, Zaman Çizelgenizi tatilinizi hatırlamak için kullanıp kullanmadığınıza veya gittiğiniz son Burger King’i nasıl bulacağınıza bakmaksızın, bu özellik sizin için de iOS’da da çalışacaktır.

Sercan Şahinoğlu {Sercan şahinoğlu}

İçerik Üreticisi / Yazar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.