Kapat
Sinema/TV 1.452 1

HBO Duyurdu 4 Yeni Game of Thrones Dizisi Yolda

Geçtiğimiz senelerde de sık sık duyduğumuz, ama sinema filmi mi yoksa dizi mi olur karar veremediğimiz, Game of Thrones yakın zamanda duyurulan haberle hayranlarının meraklarını giderdi.Evet Westeros evrenine bağlı 4 farklı hikayeyi dizinin bitiminden sonra izlemeye devam edeceğiz. Dizinin yapımcıları David Benioff ve Dan Weiss ise kaldıkları yerden devam edecekler.

Şimdiden anlaşmaya varılmış yazar kadrosu ise şöyle: Max Borenstein (Kong, Skull Island), Jane Goldman (Kingsman: Golden Circle), Brian Helgeland (Legend), ve Carly Wray (Mad Men) evrenin yaratıcısı George R.R. Martin ile henüz hangi hikaye olacağı duyurulmamış bu 4 spin-off diziyi hayata getirecekler.

Henüz ortada net bir şey olmasa da dizide de sık sık bahsi geçen, ve evreni bilenlerin en çok görmek istedikleri hikaye olan Robert’ın İsyanı bu spin-off diziler arasında en olası hikayelerden biri. Diğerleri ise Dunk and Egg, Ormanın Çocukları ve İlk İnsanlar, Harrenhall ve Fatih Aegon görmeyi beklediğimiz hikayelerden. Bunun yanı sıra dizi evrenine bağlı hikayelerin de yer alacağı söylentilerin arasında.

Belki bir Tyrion ve  Bronn macerası, Sandor Clegane’in hikayesi, Sancaksız Kardeşlik, Serçeparmak’ın yükselişi ya da dizi devam ederken bir anda ortadan kaybolup sonra yine bir anda karşımıza çıkan karakterlerin başından geçen ufak maceraları anlatan birbirinden bağımsız ve sonunda tek bir olaya bağlanan bir spin-off dizisi de görebiliriz.

 

Sercan Şahinoğlu {Sercan şahinoğlu}

İçerik Üreticisi / Yazar

“HBO Duyurdu 4 Yeni Game of Thrones Dizisi Yolda” üzerine 1 yorum

  1. metin2 pvp serverler dedi ki:

    buz ve ateşin şarkısı dışındaki kitaplarını da okudum. diziye aktarılırsa güzel olur bence. kanalın işine de gelir. game of thrones izleyen insanlar bu tür yeni dizileri de izleyecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.